Partia serbe: MISS SHQIPËRIA NË ULQIN – PROMOVIM I SHQIPËRISË NATYRALE

Jovan VucuroviqKonkursi për Miss Shqipëria 2014 këtë vit do të mbahet në Ulqin nga data 20 deri më 27 qershor. Marrëveshjen që Shqiptarja më e bukur të zgjidhet në Ulqin e ka komentuar Jovan Vuçuroviq, zëdhënësi i Demokracisë së re serbe (NOVA). Ai tha që vetëm Partia demokratike e socialistëve (DPS) mund të përgjigjet se a është mbajtja e këtij manifestim promovim i Shqipërisë natyrale apo është diçka tjetër.

“Kjo nuk është asgjë e re. Ky manifestim simpatik është, në fakt, promovimi i të ashtuquajturës Shqipëria natyrale dhe demonstrimi i politikës së Koço Danajt, nga kush gjoja distancohet Partia demokratike e socialistëve”, tha Vuçuroviq për të përditshmen “Dan”, duke shtuar që mbajtja e zgjedhjeve për Mis Shqipëria në Ulqin është surprizë vetëm për ato që absolutisht nuk i përcjellin ngjarjet në Mal të Zi dhe për ato që bëhen naiv.

“Paramendoni që mis i Republikes Serba të mbahen në Nikshiq, i cili përndryshe ishte qendra e Hercegovinës së vjetër. Kjo do të ishte sigurisht dramë dhe përçatje e paparë e PDS-së dhe i partive të ngjashme”, shtoi Vuçuroviq.

Ai theksoi që pikërisht për këto ngjarje që përgatiten në Ulqin më së miri mund të përgjigjen njerëzit nga PDS-ja të cilët për shkak të qëllimeve të tyre politike, nevojave dhe interesave të kryetarit të tyre shpesh kanë flirtuar dhe bashkëpunuar me lëvizjet më ekstreme të regjionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep