Partitë shqiptare: SONTE RAUNDI I DYTË I NEGOCIATAVE

Cungu, Gjeka, ZenkaLiderët e partive nacionale shqiptare, Forces së re demokratike, koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” dhe Unionit Demokratik të Shqiptarëve, kanë deklaruar që sonte do të mbajnë raundin e dytë të negociatave në tentimin e formimit të pushtetit lokal në Ulqin.

Kryetari i Forces Nazif Cungu ka thënë për “Pobjeda” që mbrëmë është shprehur vullneti që të arrihet marrëveshja për koalicion. Sipas fjalëve të Fatmir Gjekes, mbrëmë asnjë marrëveshje nuk është arritur. “Kemi rënë dakord që ekziston vullneti që të arrihet marrëveshja për koalicionin dhe që do të vazhdojmë bisedimet”, tha ai.

Kryetari i UDSH-së Mehmet Zenka tha që “mirë që është takuar dhe njoftuar këshilli i krerëve sikur nuk është njohur më herët” duke shtuar që drejtuesit e këtyre subjekteve do të takohen dhe të enjten në mbrëmje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do