Pas 80 vitesh: HAPET RRUGA DERI TEK BASENI NË BRAJSHË

Pusi Rruga BrajsheNdërmarrja publike “Ujësjellës dhe kanalizimi” ka organizuar hapjen e rrugës me gjatësi gati 300 metër, deri tek baseni i ujit në fshatin Brajshë, në zonën e Anës së Malit.

Deri tek ky objekt, i cili fillimisht është ndërtuar në vitin 1936, tani mund të shkohet me makinë.

“Kjo do të lehtësojë jetën e banorëve të kësaj zone, si dhe do të jetë shumë më lehtë edhe punëtorët tanë për klorinimin e ujit në basenin e Brajshës”, njoftohet nga kjo ndërmarrje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…