Pas më shumë se tre dekada: VITI I KTHIMIT TË TURISTËVE GJERMAN NË ULQIN

Në pjesën e deritashme të sezonit, por edhe duke u bazuar në paralajmërimet nga Bookingu, gati tre të katërtat e mysafirëve në objektin tim janë nga zonat gjermanishtfolëse, deklaroi pronari i një vendbanimi eko-turistik në Ulqin.

Siç tha ai, numri më i madh i mysafirëve janë nga Gjermania, por ka edhe austriak dhe zviceran.

Edhe në shumë objekte të tjera në rivierën e Ulqinit ka mjaft turistë nga Gjermania, kështu që ky vit mund të jetë viti i kthimit të mysafirëve gjerman në Ulqin, pas më shumë se tre dekadash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…