Pas motit të keq: ÇMIMET MË TË LARTA TË USHQIMIT NË ULQIN

PermbytjetPër shkak të pasojave të motit të keq në zonën e komunë së Ulqinit mund të vijë deri tek rritja e çmimit të prodhimeve bujqësore.

Referenti për bujqësi në administratën lokale Gani Rexha ka thënë që është shkatërruar së paku gjysma e prodhimit të planifikuar. “Është e sigurt që oferta e perimeve do të jetë shumë më e dobët. Më së shumti do të ndjehet mangësia e bostanit, domates dhe specit, kështu që është reale të pritet rritja e konsiderueshme e çmimeve të këtyre prodhimeve”, vlerësoi ai në deklaratën për “Dan”.

Deri tani mbi 50 qytetarë të Ulqinit kanë lajmëruar dëmin administratës komunale për shkak të pasojave nga moti i keq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…