Pasuria e kryetarëve të komunave në Mal të Zi: CUNGU MË I PASURI

Kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu është më i pasuri në mesin e 21 kryetarëve të komunave në Mal të Zi, tregon analiza nga sajti i Komisionit për përcaktimin e konfliktit të interesit.

Siç shkruajnë “Dnevne novine”, vendin e parë kryetarit të Ulqinit ja sjell përfitimi vjetor nga kompania Cungu&Co, i cili në vitin e kaluar ishte 286.393 euro.

Thuhet që po ashtu ai ka rrogën prej 1230 euro, ndërsa është vullnetar në bordin e Ulqin biznes asociacionit. Krahas kësaj thuhet që ai ka disa patundshmëri dhe aksione në kompaninë “Transferimi i vlerave” në shumën prej 14 mijë euro , ku i transferoj të drejtat e veta drejtuese, si dhe kredi në shumën e 230 mijë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë