PD: DO TË PËRKRAHIM GJUKANOVIQIN NË ZGJEDHJET PRESIDENCIALE

Millo Gjukanoviq, Milo Djukanovic,  Fatmir GjekaPartia Demokratike (PD) njoftoi se do të përkrahë kandidatin e Partisë Demokratike të Socialistëve (PDS) Millo Gjukanoviqin për president të Malit të Zi.

“Gjukanoviqi është partneri ynë i vjetër i koalicionit. Po ashtu, jemi të bindur se ai personalisht është garanci e integrimeve euroatlantike, i marrëdhënieve shumë të mira me vendet në rajon dhe demokracisë multietnike në Mal të Zi”, thonë nga kjo parti.

Shtohet se PD-ja për këtë arsye, me infrastrukturën e vet, do të përkrah kandidatin për kryetar të PDS-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…