PD festoi tetë vite veprimtari: “JEMI BËRË PARTI STABILE DHE RESPEKTABILE”

Fatmir GjekaMe koktejin solemn në hotelin “Mediteran” Partia Demokratike festoi të shtunën tetë vjetorin nga formimi i kësaj partie nacionale shqiptare.

Duke i uruar të gjithë anëtarët dhe simpatizuesit për këtë jubile, lideri i PD-së Fatmir Gjeka tha se “sot kjo parti është stabile dhe e respektuar”.

“Rruga deri këtu nuk ishte as e lehtë dhe as e thjeshtë. Pas fazës së stabilizimit, hyjmë në periudhën e zhvillimit. Për këtë dëshmojnë anëtarët e rinj, politika jonë e fortë, partnerët e besueshëm nga niveli lokal dhe ai shtetëror”, tha ai duke shtuar se në zgjedhjet e ardhshme “për dallim nga disa të tjerë, ne nuk do të bëjmë fushatë negative”.

Në këtë manifestim ishin të pranishëm kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq, drejtuesit e partive nacionale shqiptare, PDS, SD dhe PSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…