PD: FESTOJNË TRE VJETORIN E FORMIMIT TË PARTISË

Fatmir Gjeka, Fatmir DjekaMe një sërë manifestimesh do të festohet tre vjetori i formimit të Partisë demokratike, është njoftuar nga kjo parti nacionale shqiptare, lideri i së cilës është Fatmir Gjeka.

Me këtë rast do të mbahet mbledhja solemne e Këshillit qendror, ndërsa nesër në hotelin “Mediteran” do të organizohet kokteji për anëtarët dhe simpatizuesit e PD-së, si dhe për një numër të madh të të ftuarish.

PD është formuar në Ulqin më 24 dhjetor të vitit 2011. Në periudhën tre vjeçare arriti të bëhet parti parlamentare dhe të jetë një nga faktorët kyç në pushtetin lokal në këtë komunë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci