PD: FORMOHET DEGA E MALSISË

Sonte në Ulqin u mbajt mbledhja e Kryesisë së Partise Demokratike, ku të pranishëm ishin edhe përfaqesues nga Malësia.

Duke vlerësuar nevojën e veprimtarisë së kësaj partie në të gjitha trevat tona, në këtë  mbledhje u vendos edhe për formimin e Degës së Malësisë të Partisë Demokatike. Në këtë mënyrë, Partia Demokratike, si parti parlamentare dëshiron të jetë sa më pranë  votuesve të vet dhe të gjithë qytetarëve në zgjidhjen e nevojave jetike të tyre. 

Në përmbushje të orientimeve programore, PD, vepron në komunikim në vazhdimësi me qytetarët duke u dëshmuar si mbrojtës i denj i interesave kombëtare. 

Andaj, me themelimin e Degës së Malësisë, Partia Demokratike, do të kontribuojë fuqishëm në jetësimin e ideve dhe projekteve të shumta në të mirë të banorëve dhe zhvillimin e proceseve të mirëfillta nga niveli vendor e deri në atë më të lartë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë

Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…
Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…

Javët e fundit të këtij viti do t’i kalojmë në një atmosferë festive, me pije, ushqim, e mbi të gjitha muzikë të mire. Në skenën

CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 8 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa

Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI
Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI

“Besojmë se kemi eventin më të bukur që do ta ringjallë Ulqinin në këtë periudhë, me të cilin mund të tërheqim mysafirë nga i gjithë