PD përshëndet bashkëpunimin në Malësi: MODEL PËR TEJKALIMIN E NDARJEVE DHE TË SUKSESIT NË ZGJEDHJE

Partia Demokratike (PD) përshëndeti nënshkrimin e marrëveshjes për bashkëpunim të partive nacionale shqiptare në Tuz.

“U gëzuam që drejtuesit e këtyre partive në interes të Malësisë treguan se marrëveshja dhe bashkëpunimi janë rruga e drejtë, model për tejkalimin e ndarjeve dhe, shpresoj, të suksesit në zgjedhjet për këtë komunë”, thuhet në kumtesën e nënshkruar nga kryetari i PD-së Fatmir Gjeka.

Ai shtoi se është i kënaqur që partia e tij dha kontributin modest në procesin e arritjes së kësaj marrëveshje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…