PD: PREJ NAZIF CUNGUT NUK KA DOBI ASKUSH                                        

 

Fatmir Gjeka, Partia demokratike, Demokratska partijaKurrfarë mësimi politik Forca nuk ka treguar gjatë verprimeve të saja politike. Vetëm bredhje nga Medojeviqi deri tek debakli i plotë. Sepse vetëm atyre i ka shkuar për dore të defaktorizojnë shqiptarët në Mal të Zi, ti grindin dhe ti ndajnë e në të njëjtën kohë me votën e tyre të forcojnë komunitet tjera nacionale.

Ky subjekt politik menjiherë pas zgjedhjeve ka harruar që shqiptarët janë komunitet i veçantë i cili dallohet për kulturën dhe gjuhën dhe ka kërkesa dhe interesa të veçanta, por zyrtarët e Forcës të gjitha këto i injorojnë për interesat e tyre personale.

Edhe këto ditë vazhdohet me të njejtën praktik, edhe pasi me zi na shkoi për dore që ti ulim në tryezë të përbashkët për hartimin e platformës për shqiptarët. E dime që në të njejtën tryezë janë kundër vullnetit tyre, gjë që shihet dhe nga fytyra e liderit të Forcës i cili provon që me ndihmën e pakicave të tjera të bëj për vehte DPS-in që ta instalojnë në funkcionin e kryetarit të komunës së Ulqinit.
Kjo ka qenë e pritur nga një pseudopolitikan i dështuar në karrierë, nga një individ që mjell farën e përçarjes, që përhap mjegullën e dezinformatës dhe gënjeshtrës.
Ai harron se froni merret vetëm me vepra konkrete, me punë, ndershmëri e me përkrahje masovike, e prej këtyre virtyteve atij si ka mbetur asnjëra. Njerëz të tillë që luftojne vetëm për vehten gjithandej janë të urryer dhe të refuzuar. Këtë mesiguri që do ta kuptojnë edhe ata që po tentojnë për ti dhënë përkrahje.
Karriera e tij tregon se prej tij nuk ka dobi askush!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer