PDS: BOJAN GJAKONOVIQ ANËTAR I KËSHILLIT EKZEKUTIV

Bojan DjakonovicKëtë javë Kryesia e Partisë demokratike të socialistëve zgjodhi përbërjen e re profesionale të Këshillit ekzekutiv të kësaj parti.

Për herë të parë një anëtar në këtë trup të rëndësishëm partiak do të jetë nga Ulqini. Bëhet fjalë për Bojan Gjakonoviqin, i cili në kongresin e kësaj parti në qershor u zgjodh në Këshillin qendror, ndërsa më herët edhe në Këshillin komunal të PDS-së në Ulqin.

Përndryshe, ky djalë i ri është drejtor i hotelit “Olimpik” në Plazhin të madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…