PDS (DPS): SOT FILLOJMË NEGOCIATAT

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitPartia demokratike e socialistëve ka deklaruar që sot do të filloi negociatat për formimin e pushtetit lokal në Ulqin. Shef i skuadrës negociuese dhe kryetari i Këshillit komunal të kësaj parti Loro Nrekiq ka deklaruar që negociatat së pari do të fillojnë me Unionin Demokratik të Shqiptarëve, e pastaj me partitë tjera sipas numrit të mandateve: Forcën, koalicionin “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” dhe Partinë socialdemokrate.

Sipas fjalëve të tija, është gati dhe platforma për negociata. “Funksioni i kryetarit të komunës nuk është i negociueshëm, sepse i takon PDS-së (DPS). Për të tjerat do të negociojmë”, tha Nrekiq.

Këto negociata, përndryshe, do ti koordinoj nënkryetari i PDS-së Svetozar Maroviq dhe anëtarja e Kryesisë përgjegjëse për Ulqin dr Sanja Vllahoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do