PDS: EMRAT E ANËTARËVE TË RI TË KËSHILLIT KOMUNAL

Të dielën u mbajt Konferenca e 8 Zgjedhore e Këshillit Komunal të Partisë Demokratike të Socialistëve në Ulqin.

Në këtë tubim u përzgjodh Këshilli i Ri Komunal me 57 anëtarë. (Lista është sipas numrit të votave të fituara të anëtarëve të Konferencës, të cilit ishin  gjithsej 141).
1. Rakočević Tihomir
2. Nrekić Nikoleta
3. Kastrati Anton
4. Martinović Enisa
5. Redža Nailj
6. Çapriqi Xhevdet
7. Shkreli Gjovani
8. Taganović Redžep
9. Shkreli Donika
10. Gjekaj Samanta
11. Vučetić Zoran
12. Marniković Pavle
13. Vukčević Veselin
14. Dabović Đorđe
15. Kočović Martin
16. Kočović Ivan
17. Đeljošević Anto
18. Radović Vaso
19. Jacović Aleksandar
20. Junković Marko
21. Vujošević Jelena
22. Dabović Đuro
23. Bašić Maida
24. Ivanović Anto
25. Čotić Irhad
26. Bećović Muharem
27. Marniković Viktor
28. Rexha Gani
29. Pajović Vasilije
30. Jahaj Alim
31. Jacović Drane
32. Išmaković Almira
33. Ćuk Stefanija
34. Pajović Mikelanđelo
35. Cuković Rajmonda
36. Nišavić Radoslav
37. Lazorić Gazmen
38. Avdiu Nexhad
39. Zadrima Frančesko
40. Ljamović Aferdita
41. Čović Ljiljana
42. Lukić Lena
43. Katana Husein-Ceno
44. Gazivoda Viktor
45. Çapunoviq Zumrete
46. Derviši Edina
47. Sukalić Kujtim
48. Ismailaga Kujtim
49. Simonović Danijel
50. Bulatović Mihailo
51. Hoxhiq Nermina
52. Popović Ivana
53. Salović Almir
54. Ivanović Danijela
55. Filipović Vladimir
56. Vuković Džemal
57. Janković Robert

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit