PDS: GJAKONOVIQ SHEF I KLUBIT TË KËSHILLTARËVE

BojaniBojan Gjakonoviq do të jetë shef i klubit të këshilltarëve të Partisë Demokratike të Socialistëve në Kuvendin e Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info.

Këtë vendim në mbledhjen e mbrëmshme e solli një zëri Këshilli Ekzekutiv i kësaj parti në Ulqin.

PDS në zgjedhjet e fundit lokale fitoi më së shumti vota dhe ka tetë këshilltarë në Parlamentin lokal.

Përndryshe, Gjakonoviq (32) është anëtar i Këshillit Ekzekutiv dhe Qendror të PDS-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…