PDS: NË SKUADRËN NEGOCIUESE PËR ULQIN MILLOSHEVIQ, DUKOVIQ DHE NREKIQ

Halil Duka, Halil DukovicAnëtari i Kryesisë së Partisë Demokratike të Socialistëve (PDS) dhe koordinatori për Ulqin Halil Dukoviq deklaroi se negociatat për formimin e pushtetit në Ulqin nuk do të zgjasin shumë.

Ai për “Pobjeda” tha se qëndrimi i kësaj parti është se i takon vendi i njeriut të parë të Ulqinit.

Siç shkruan kjo gazetë, skuadrën negociuese të PDS-së do ta përbëjnë, përveç Dukoviqit, drejtori politik i kësaj parti Tarzan Millosheviq dhe kryetari i Këshillit komunal të PDS-së Loro Nrekiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…