PDS: NUK DO TË PËRKRAH SHKARKIMIN E CUNGUT

Loro-Nrekic-menja-luidj-SkreluKryetari i Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve Loro Nrekiq ka deklaruar që kjo parti nuk e mbron nga shkarkimi kryetarin e komunës Nazif Cungun. “Zgjedhjet do të jenë në fund të janarit dhe ne nuk do të sillemi keq si ato kur na kanë zëvendësuar para dy viteve. Ne jemi për ndryshim të plotë të këtij pushtet dhe për këtë arsye kemi kërkuar zgjedhje”, tha ai për “Dan”.

Funksionari i kësaj parti Luigj Shkrela ka thënë që në situatën ku gati është arritur marrëveshja për zgjedhje të parakohshme është e tepërt të flitet në temën e shkarkimit të kryetarit. Ai shtoi që PDS nuk mbron askënd dhe që është fokusuar në zgjedhje. “Mendimin tonë për këtë pushtet dhe punën e kryetarit do ta deklarojmë në mbledhjen e parë të ardhshëm e të gjithë partive në Parlament”, tha duke theksuar që ky diskutim nuk mund të shmanget.

Sipas fjalëve të tija, PDS para opinionit publik do të thotë dhe do të ju shpjegoi qytetarëve pse ky pushtet është aty ku është, si dhe kush dhe çka është arsyeja që mbas dy viteve ky pushtet tregohet që ishte i pasuksesshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA
Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA

  Komuna e Ulqinit njoftoi se të premten do të fillojë asfaltimi i rrugëve të gërmuara, i cili do të zgjasë disa ditë. Vetëqeverisja lokale u ka kërkuar falje qytetarëve që kanë vuajtur nga kjo situatë,

CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 24 qershor, në periudhën prej orës 08 deri në 14,30, pa energji elektrike do të jetë pjesa e Qytetit përballë

Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR
Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR

  Zyrtari i lartë i Partisë Demokratike, Beqir Sella, është kandidat për nënkryetar të Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Ai është deputet i asaj partie në Kuvendin komunal dhe kryen edhe

Forca: Sabri Salaj kandidat për nënkryetar të Komunës së Ulqinit
Forca: Sabri Salaj kandidat për nënkryetar të Komunës së Ulqinit

Në mbledhjen e KQ të Forcës së Re Demokratike të mbajtur me 22.06.2022, z. Sabri Salaj, nënkryetar i partisë është votuar njëzëri kandidat për nënkryetar i Komunës së Ulqinit.   Sabri Salaj ka lindur

Deti jonë: RRETH 50 LLOJE PESHKAQENË NE ADRIATIK, VETËM DISA TË RREZIKSHËM
Deti jonë: RRETH 50 LLOJE PESHKAQENË NE ADRIATIK, VETËM DISA TË RREZIKSHËM

Dr Niksha Glaviq nga Instituti për Detin dhe Bregdetin e Universitetit të Dubrovnikut tha se peshkaqenë gjithmonë ka në Adriatik, vetëm se të shohësh kaq afër bregut është e rrallë dhe shkakton emocion