PDS: NUK E HUMBËM PUSHTETIN NË ULQIN

vesovic-gdje-je-lekiceva-podrska-medojevicu-slika-212958“Nuk është e saktë që PDS-ja ka humbur pushtetin në Ulqin. Në zgjedhjet e janarit PDS-ja ka hyrë si partia e tretë për nga fuqia dhe atë opozitare, ndërsa pas zgjedhjeve, me rritje prej mbi 30 për qind të përkrahjes së qytetarëve, është bërë partia më e fortë”, tha në polemikën e deputetin e Frontit demokratik Goran Danilloviq zëdhënësi i PDS-së Çasllav Veshoviq.

Ai theksoi që PDS ishte dhe vazhdon të jetë parti opozitare në Ulqin, e që Danilloviq nuk ka arsye të veçantë të kënaqet për këtë gjë, flet edhe fakti që pushtetin në Ulqin në mënyrë dominuese e përbëjnë partnerët tanë të koalicionit në nivel shtetëror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…