PDS për datën e zgjedhjeve: MBLEDHJA E KËSHILLIT NË ULQIN, PASTAJ VËRTETIMI I QENDRËS

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic, PDS, DPSNë disa ditët e ardhshme do të mbahet mbledhja e udhëheqësisë së Partisë demokratike të socialistëve në Ulqin në të cilën do të shqyrtohet situata politike në këtë komunë, mëson Portali Ul-info.

Pritet që në këtë mbledhje të sillet vendimi për datën e mbajtjes së zgjedhjeve lokale në Ulqin, i cili pastaj do të dërgohet në Kryesinë e kësaj parti për vërtetim.

Drejtuesi i PDS-së në Ulqin Loro Nrekiq deklaroi se më mirë do të ishte që të shkurtohet mandati i përbërëjes aktuale dhe që zgjedhjet të mbahen në fund të nëntorit.

Këtë propozim e përkrahin Partia demokratike dhe opozita, gjersa kundër është Forca e re demokratike.

Afati përfundimtar për mbajtjen e zgjedhjeve është 4 shkurti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…