PDS: PËRPARA TË FITOI ULQINI – MILLO GJUKANOVIQ (Lista)

Lista zgjedhore e kandidatëve për këshilltar në Kuvendin komunal të Ulqinit e Partisë demokratike të socialistëve me emrin “PËRPARA TË FITOI ULQINI – MILLO GJUKANOVIQ” është dorëzuar në Komision zgjedhore komunal në Ulqin. Listën zgjedhore të Partisë demokratike të socialistëve e cila është dorëzuar në Komisioni zgjedhor komunal është përkrahur nga 1289 qytetar të Ulqinit.

“Përbërja e listës së këshilltarëve garanton që programi për zhvillim të Ulqinit të cilën PDS-ja do të ja ofroj qytetarëve gjatë fushatës zgjedhore do të realizohet në interesin më të mirë të Ulqinit”, ka deklaruar kryetari i Këshillit komunal i PDS-së Ulqin Loro Nrekiq.

1. Nrekiq Loro, bartësi i listës

2. Hoxhić Deniza

3. Taganoviq Rexhep

4. Bashoviq Borislav

5. Shkrela Luigj

6. Lamoviq Arjan

7. Jahaj Alim

8. Kastrati Anton

9. Tivari Sulejman

10. Gjakonoviq Bojan

11. Suliq Pranvera

12. Osmanoviq Artan

13. Kolari Nexhad

14. Hajdukoviq Rajko

15. Duraku Majlinda

16. Zuberoviq Xhivat

17. Radoviq Vaso

18. Kurt Majlinda

19. Marnikoviq dr Pavle

20. Beqoviq Muharem

21. Martinoviq Enisa

22. Daboviq Gjuro

23. Filipoviq Ruly

24. Rexha Gani

25. Çoviq Lilana

26. Gjekaj Samanta

27. Nikpreleviq Tomo

28. Çagjenoviq Aleksandra

29. Karastanoviq Minire

30. Rudoviq Vjeko

31. Çotaj Sadik

32. Vuçetiq Zoran

33. Lesheviq Mirsad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep