PDS: PRANIMI I ANËTARËVE TË RINJ

mladiul1Forumi rinor i Partisë demokratike të socialistëve PDS Ulqin ka organizuar të dielën, me 12 janar, takim lidhur me pranimin e anëtarëve të rinj në këtë parti.

Në takim ishin të pranishëm drejtori politik Tarzan Millosheviq, anëtarja e Kryesisë Sanja Vllahoviq, kryetari i Këshillit komunal të PDS-së Ulqin Loro Nrekiq dhe kryetari i Forumit rinor të PDS-së Nikolla Peshiq me anëtarët e Kryesisë.

Siç është lajmëruar nga PDS-ja, Forumi rinor ka organizuar natën argëtuese në të cilën pa dyshim ka paralajmëruar përkrahjen listës zgjedhore “Përpara – Të fitoj Ulqini”.

“Të rinjtë në Ulqin e shohin PDS-në si parti e cila gjithmonë ka vlerësuar lartë cilësitë dhe dijen tonë. Të vetëdijshëm për faktin çfarë është e nevojshme për ne të rinjtë dhe çfarë është e nevojshme për Ulqinin në mënyrë që të shkoj përpara me iniciativën tonë, me cilësi dhe dije në mënyrë të vendosur vazhdojmë të japim kontribut në zhvillimin e mëtejshëm të Ulqinit sepse në te shohim të ardhme të sigurt”, deklaroi kryetarja e FR PDS Deniza Hoxhiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.

Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT
Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT

Me rastin e fillimit të realizimit të projektit “Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin”, kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari me bashkëpunëtorë

Në fillim të javës së ardhshme: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ NË VIZITË ZYRTARE NË KOMUNËN E ULQINIT
Në fillim të javës së ardhshme: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ NË VIZITË ZYRTARE NË KOMUNËN E ULQINIT

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, në fillim të javës së ardhshme do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Delegacioni me kryeministrin do të përfshijë edhe një sërë ministrash

Rikonstruksioni i “Mediteranit”: VILA E RE LUKSOZE ME DY PISHINA DERI NE MAJ
Rikonstruksioni i “Mediteranit”: VILA E RE LUKSOZE ME DY PISHINA DERI NE MAJ

Kompania “Becovic Management Group” është duke punuar në rikonstruksionin e hotelit të saj “Mediteran”. Siç theksohet, deri në maj të këtij viti do të përfundojnë punimet për ndërtimin e “Ville Version”,

Ulqin: ABAZOVIQI PARALAJMËRON SË SHPJETI PERFUNDIMIN E ADAPTIMIT TË URGJENCËS
Ulqin: ABAZOVIQI PARALAJMËRON SË SHPJETI PERFUNDIMIN E ADAPTIMIT TË URGJENCËS

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq bëri të ditur që së shpejti pritet të përfundojë adaptimi dhe rindërtimi i Urgjencës në Ulqin. Sipas tij, kjo dinamikë është është dakorduar të hënën në një bisedë