PDS: PRESIM REZULTATIN E NEGOCIATAVE TË FORCES DHE GJEKES

Ulcinj, Ulqin, PanoramaNë mbledhjen e nesërme të Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve në Ulqin do të zgjidhet skuadra e cila do të bëj negociata me partitë të cilat janë në koalicion me PDS-në në nivel shtetëror.

Negociatat, siç mëson Portali UL-info, do të fillojnë të mërkurën, sepse PDS dëshiron të shoh cili do të jetë rezultati i negociatave të Forces dhe Koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit”, të cilët paralajmëruan që nesër do të takohen prapë.

Përndryshe, PDS ka përshëndetur vendimin e UDSH-së të dal nga negociatat e mëtejme të partive shqiptare. “Mendojmë që kjo është në interes të të gjithë qytetarëve dhe në atë kontekst e vlerësojmë dhe veprimin e Mehmed Zenkes që UDSH do të negocioj vetëm me PDS-në. Më në fund të gjitha gjërat shkojnë në drejtimin e asaj çka ishte rezultati zgjedhor”, tha funksionari i lart i PDS-së Luigj Shkrela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…