PDS: SEAD OSMANOVIQ KRYETAR I KËSHILLIT KOMUNAL

sead_osmanovicSekretari për financa dhe buxhet i Komunës së Ulqinit Sead Osmanoviq do të jetë kryetari i ri i Këshillit Komunal të Partisë Demokratike të Socialistëve në Ulqin, mëson Portali Ul-info.

Për këtë propozim të bazës partiake është fituar pëlqimi i Kryesisë së PDS-së, ndërsa vendimi përfundimtar do të sillet në mbledhjen e Këshillit në Ulqin në fillim të javës së ardhshme.

Mr. Sead Osmanoviq lindi me 24.05.1983 në Tivar. Shkollën fillore dhe të mesme e përfundoi në Ulqin, si nxënësi më i mirë i gjeneratës. Diplomoi dhe magjistroi shkencat ekonomike në Universitetin e Malit të Zi në Podgoricë. Autor është i disa punimeve shkencore nga fusha e financave.

Nga viti 2005 deri në 2011 punoi në Komisionin për letrat me vlerë.

Në vitin 2011 kreu detyrën e sekretarit për financa në Komunë të Ulqinit, e pastaj prapë nga viti 2016 deri më sot.

Anëtarë i Këshillit Komunal dhe Ekzekutiv të PDS-së në Ulqin në disa përbërje.

Ishte kandidat për deputet në zgjedhjet parlamentare të vitit 2016.

I martuar, me bashkëshorten Xhevahiren, me të cilën ka një djalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit