PDS: SONTE MBLEDHJA E KRYESISË, TEMË EDHE ULQINI

DPS, Demokratska partija socijalista, PDSNë mbledhjen e sotme në Podgoricë Kryesia e Partisë demokratike të socialistëve do të shqyrtojë situatën aktuale politike në komunë të Ulqinit.

Mbas bisedimesh të cilat skuadra negociuese e kësaj parti, në krye me zëvendës kryetarin Dushko Markoviq, i ka bërë me zyrtarët e Forcës së re demokratike të Nazif Cungut dhe “Koalicionit bashkë për të ardhmen e Ulqinit” të Fatmir Gjekes pritet që Kryesia e PDS-së t’i jap udhëzimet këshillit të vet në Ulqin në cilën mënyrë të zgjidh krizën e funksionimit të qeverisjes në këtë komunë.

“Në tavolinë janë dy oferta, ndërsa në bisedime është kristalizuar se çka është për ne më mirë dhe më pragmatike”, jozyrtarisht njoftohet për Portalin Ul-info nga PDS-ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…