PDS Ulqin: KANDIDATI I URA-së VANDALISHT SHQYEN ASFALTIN NGA RRUGA, A ËSHTË KJO OFERTA POLITIKE E KËSAJ PARTIE?

Vandalizmi i kandidatit të listës së URA-s në zgjedhjet në Ulqin, Valmir Peraziq, dhe pamjet e tij duke shqyer asfaltin në rrugët e Ulqinit, kanë lënë pa fjalë qytetarët tanë.

Gjatë garave politike kemi qenë dëshmitarë të tentativave të ndryshme për të shpërqendruar vëmendjen ndaj kandidatëve, partive apo programeve të tyre, por deri më tani askush nuk ka guxuar të shqyejë, të thyejë apo të shkatërrojë dhe në këtë mënyrë të paraqesë ofertën politike.

Me rastin e këtij akti vandalizmi, kërkojmë që organet kompetente të reagojnë dhe të ndëshkojnë sjelljen huligane të kandidatit për këshilltar, Valmir Peraziqit. Natyrisht, presim që të prononcohet edhe partia së cilës i takon ky person, shkatërrues i infrastrukturës rrugore të Komunës sonë. Gjithashtu, besojmë se do reagojë edhe vetë Dritan Abazoviq për të dënuar sjelljen e partisë së tij politike. Në të kundërt, do e konsiderojmë këtë akt si pjesë e programit politik të listës së udhëhequr nga URA, dhe varësisht këtij fakti do pozicionohemi në të ardhmen.

KK PDS Ulqin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do