PDS Ulqin: Klubi i deputetëve ka dhënë donacion për TKN

 

Klubi i deputetëve i Partisë Demokratike të Socijalistëve në Kuvendin Komunal të Ulqinit, do të paguaj rrogat e tyre mujore në konton e Trupit kordinues nacional për sëmundje infektive të Qeverisë së Malit të Zi, si përkrahje në luftën kundër virusit korona në Mal të Zi.

Ky veprim paraqet një përkrahje simbolike të këshilltarëve të PDS për të gjithë ato që në ketë betejë kundër ketij virus gjinden ne rreshtat e para të frontit, betejë e cila paraqet një sfide të madhe jo vetëm për shtetin tonë, por edhe të fqinjëve tanë dhe më gjërë.

Me këtë rast i bëjmë thirrje të gjithë atyre që kanë mundësi të kontrobojnë në këtë betejë me këtë sëmundje të egër, të bashkojmë forcat tona që së bashku ta tejkalojmë sa më shpejt situatën e krijuar. Qytetarët i lusim që të respektojnë masat dhe udhëzimet e TNK dhe të gjithë institucioneve përkatëse dhe të qëndrojnë në shtëpite e tyre sepse kjo është e vetmja mënyrë që të ruajmë shëndetin dhe jetën e të gjithë neve

Klubi i deputetëve PDS Ulqin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS
“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS

E vetmja gazetë javore në gjuhën shqipe në Mal të Zi, “Koha javore” ka një kryeredaktor të ri nga numri 1022. Këshilli programor i kësaj gazete vendosi që këtë funksion ta kryejë sociologu dhe publicisti

Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE
Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE

Të martën e ardhshme ulqinakët dhe mysafirët e tyre do të kenë një mundësi unike për të ndjekur një koncert të katër yjeve të muzikës klasike. Bëhet fjalë për Josif Gjipalin dhe Kastriot Tushën, tenor

Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA
Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA

Në sallën e mbushur përplot të Shtëpisë së Kulturës – Ostros, të mërkurën (10 gusht 2022) është bërë përurimi i përmbledhjes “Balada popullore të shqiptarëve në Malin e Zi” të autorit Ismail Doda. Në emër

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas