PDS Ulqin: MBAHEN MBLEDHJET E KËSHILLIT EKZEKUTIV DHE KOMUNAL

dps-2Mbasi që Kryesia e PDS-së të mërkurën ka analizuar aktivitetet e deritashme në prag të zgjedhjeve lokale, këtë gjë e bëri edhe udhëheqësia e kësaj parti në Ulqin.

Siç mëson Portali Ul-info, mbrëmë u mbajtën mbledhjet e Këshillit ekzekutiv dhe komunal, në të cilat ishte i pranishëm edhe anëtari i Kryesisë së PDS-së i caktuar për Ulqin Halil Dukoviq.

Në mbledhje folën një numër i madh i anëtarëve të këtyre këshilleve, ndërsa u dërguan edhe një sërë propozimesh dhe iniciativash drejt pushtetit lokal.

Zgjedhjet në Kuvendin komunal të Ulqinit do të organizohen në janar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…