PDS Ulqin: URIMI PËR BAJRAM I KRYETARIT TË KËSHILLIT SEAD OSMANOVIQIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…