PDS: VJEN MAROVIQI, NESËR NEGOCIATAT ME FORCË

Svetozar Marovic, Svetozar MaroviqPartia demokratike e socialistëve ka angazhuar nënkryetarin e partisë Svetozar Maroviq që urgjentisht të zgjidh problemin rreth formimit të qeverisjes në Ulqin, gjegjësisht që PDS-ja të arrijë marrëveshje me partitë tjera, shkruan CdM.

Në deklaratën për këtë Portal bartësi i listës “Para të fitoi Ulqinit”, Loro Nrekiq ka paralajmëruar për nesër negociatat me Forcën. “Sipas disa informatave që kemi Forca do të vazhdoj të bisedoi me ne, sigurisht që do ti bëjmë këto bisedime”, tha Nrekiq.

Ai tha që në PDS nuk folën se kush do të jetë kryetari i komunës dhe theksoi që PDS gjatë negociatave nuk do të bëjë kompromise sa i përket ndarjes së posteve.

“Ndarja e posteve duhet të jetë e tillë që ti kënaq të gjitha palët. Nuk dëshirojmë asnjë lloj kompromisi, gjatë negociatave do të shohim kush çka kërkon”, tha Nrekiq.

Burimi: Portal CDM  –   http://www.cdm.me/politika/marovic-spasava-dps-u-ulcinju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep

Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…
Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…

Javët e fundit të këtij viti do t’i kalojmë në një atmosferë festive, me pije, ushqim, e mbi të gjitha muzikë të mire. Në skenën e “Sweet December” me 24 dhjetor do të ngjiten: Accoustic

CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 8 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI
Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI

“Besojmë se kemi eventin më të bukur që do ta ringjallë Ulqinin në këtë periudhë, me të cilin mund të tërheqim mysafirë nga i gjithë rajoni”, tha të mërkurën në prezantimin e programit të eventit “Sweet

Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS
Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS

Shoqata “Kraja”, e cila vepron në SHBA dhe ka filialin e saj në vendlindje, ka realizuar projektin e fundit – furrën e bukës në Ostros, transmeton Barinfo. Vitet e fundit kjo zonë nuk kishte furrë buke,