Për fundjavë në Ulqin: PROGRAMET NË FESTIVALIN AFTER BEACH

Kite beach DolciniumNë kuadër të edicionit të pestë të festivalit muzikor veror After Beach të shtunën, më 19 korrik, në ambientin e mrekullueshëm të plazhit kite surf D’Olcinium në Ulqini do të performojë grupi nga Nishi El Jazzyra prej orës 18, derisa mysafiri të dielën, me 20 korrik, do të jetë Yil Megi.

Poashtu, në të dy ditët e fundjavës në SandBox të Ulqinit mysafirët do ti argëtojë DJ Soft 85.

Të gjithë programet janë falas, shtojnë organizatorët e festivalit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…