Për Krishtlindje: TRE DITË PUSHIM

krishtlindjet, bozicMe rastin e festës së ardhshme, Krishtlindjeve, për të punësuarit që i përkasin fesë katolike ditë pushimi do të jenë e marta, e mërkura dhe e enjtja, gjegjësisht 24, 25 dhe 26 dhjetor, ka deklaruar Ministria e punës dhe kujdesit social.

Nga ky resor të gjithë besimtarëve të fesë katolike ia uruan festat e krishtlindjeve me dëshirë që ditët e festës ti kalojnë në shëndet dhe humor të mirë.

Këtyre urimeve iu bashkëngjitet dhe Portali UL-info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…