Për Pashkë: URUAN PDS, FORCA, PD, PSD, URA, SD…

Festa e pashkeve (1)Besimtarët katolikë sot festojnë festën e madhe të krishterë Pashkët.

Me këtë rast në redaksinë tonë mbërriten urimet nga partitë politike (Partia Demokratike e Socialistëve, Forca e Re Demokratike, Partia Demokratike, Partia Socialdemokrate, URA, Socialdemokratët) të cilët drejtuesve të Kishës katolike dhe të gjithë atyre që festojnë i uruan që kjo festë të kalojë në fat, lumturi dhe paqe.

“Le të urojmë së bashku që Pashkët të i festojmë në harmoni me njëri-tjetrin dhe në prosperitet që shqiptarët meritojnë”, thuhet në mes tjerash në urimin e Forcës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…