Për shkak të instalimeve të vjetra: SHPËRTHEU ZJARRI NË NJË OBJEKT NË ÇARSHI

Namazgjah, Beledije, Xhamia, Ulqin, Ulcinj, DzamijaPër shkak të instalimeve  elektrike të vjetruara sot në mëngjes, rreth orës 8, ka shpërthyer zjarri i vogël bë objektin e Bashkësisë islame, tek Xhamia namazgjah, në Çarshi.

Zjarri së shpejti u lokalizua me intervenim të shpejtë të Shërbimit për mbrojtje dhe shpëtim.

Dëmi i shkaktuar është i vogël, sepse objekti është në fazën e rikonstruktimit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…