Per shkak te keqtrajtimit te ujkut: PADI PENALE KUNDER KATER PERSONAVE

VukPer shkak te dyshimet se kane kryer vepren penale keqtrajtimi dhe torturimi i kafsheve policia e Ulqinit dorezoi padine penale kunder kater personave, njoftohet nga Drejtoria e Policise.

“Dyshohet se J.Z., A.H., A.D. dhe H.P. gjate mbajtjes se turneut ne futboll te vogel ne nje shkolle fillore ne Ulqin, ne kafazin metalik e sollen dhe e mbajten kafshen e eger, ujkun. Me kete gje u njoftua prokurori shteteror kompetent i cili, pas shikimit te regjistrave te lendes u deklarua per kvalifikimin e vepres penale dhe urdheroi qe padia penale te dorehet ne proces te rregullt”, thuhet nga Drejtoria e Policise.

Shtohet se per ngjarjen u njoftua edhe inspektori i veterinarise i cili do te ndermarre masat dhe veprimet e nevojshme ne pajtim me Ligjin per mbrojtjen e mireqenies se kafsheve.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022