Për shkak të motit të keq: SHTYHET GARA E VRAPIMIT

Ulicna trka, Gara e vrapitOrganizatorët e Garës së katërt ndërkombëtare të vrapimit “Ulqin 2016” njoftuan se ky manifestim, e cili duhej të mbahej të shtunën, është shtyrë.

Arsyeja është, siç thanë, moti i keq i paralajmëruar.

“Manifestimi do të mbahet në gjysmën e parë të shkurtit”, shtuna nga Shoqata sportive-rekreative “Belvi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…