Për shkak të mungesës së kuorumit: KUVENDI PASDITE PËR KRIPOREN

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitMbledhja urgjente e Kuvendit komunal të Ulqinit në të cilën duhet të diskutohet për situatën në Kripore do të fillojë në ora 16, pasi që në ora 11 në Sallën e madhe nuk ishin gjysma nga numri i përgjithshëm i këshilltarëve.

Në mbledhje erdhën dhe përfaqësuesit e Qeverisë, administratës në falimentim të Kripores, si dhe përfaqësuesit e të dy Sindikatave.

Pritet që Kuvendi komunal i Ulqinit për Kripore të sjell përfundime të cilët do të ndihmonin në tejkalimin e kësaj situate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…