Për shkak të mungesës së kuorumit: SHTYHET MBLEDHJA E KK

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitMbledhja e Kuvendit komunal të Ulqinit e cila duhej të mbahej sot, është shtyrë për të premten.

Arsyeja për këtë vendim është që koalicioni në pushtet nuk ka arritur të sigurojë kuorumin për fillimin e punës së Parlamentit lokal.

Në këtë mbledhje duhej të miratohej programi për objektet e përkohshme për këtë vit, të jepet pëlqimi për emërimin e nënkryetares së komunës Zenepe Likës, si dhe të miratohen një sërë vendimesh për kompletimin e parcelave urbanistike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…