Për shkak të ndërtimit në Ranë: PADI INSPEKCIONIT

Pristan Ulcinj, Rana Ulqin, KorzoFamilja Bashiq nga Rana ka dërguar padinë Drejtorisë për punë inspektuese të Malit të Zi, departamentit për inspekcionin e urbanizmit. Siç ceket, padia është dërguar për „shkak të parregullsish në ndërtimin e objektit të Vlladimir Ivanoviq“.

„Me ndërtim të parregullt investitori i përmendur ka zënë, jashtë parcelës së lejuar urbanistike, pronën tonë e cila është në fazën e restituimit“, pohojnë Bashiqët dhe theksojnë që Gjykata themelore në Ulqin me vendim nr. 163/10 nga data 9.11.2010 ka ndaluar kryerjen e punimeve në këtë parcelë.

„Meqë punët kryhen me të madhe, Ju lutem që sa më parë të reagoni, të konstatoni vërtetësinë e pohimeve tona dhe të ndaloni ndërtimin e mëtejshëm kundër ligjit“, thuhet në shkresën dërguar Drejtorisë së përmendur.

Me këtë çështje Bashiqët kanë lajmëruar dhe inspekcionin komunal dhe zyrtarët e komunës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep