Për shkak të ngarkesës: SHKRIHEN KABLLOT FURNIZUES

SAMSUNG DIGITAL CAMERAI gjithë territori i komunës së Ulqinit ishte mbrëmë disa orë pa rrymë. Arsyeja për këtë, siç mëson Portali UL-info, është prishja në kabllot furnizues prej transformatorit deri tek qelizat në trafostacionin kryesor të qytetit.

Ato për shkak të ngarkesës disaditore janë shkrirë krejtësisht.

Këto ditë të gushtit Ulqini shpenzon 32 megavat rrymë, sa edhe Podgorica.

Me ndihmën e ekipit nga Podgorica, kjo prishje në masën më të madhe është sanuar, ndërsa disa lagje në pjesën e ngushtë të Ulqinit do ta fitojnë rrymën rreth orës 13.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…