Për shkak të tragjedisë: SHTYHET MBLEDHJA E KUVENDIT KOMUNAL

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitSeanca urgjente e Kuvendit komunal të Ulqinit, në të cilën duhej të diskutohej për marrjen e kredisë prej 1,2 milion eurosh, është shtyrë për shkak të tragjedisë e cila mbrëmë ka ndodhur në megamarketin “Solaris”.

Disa këshilltar kanë lidhje farefisnore me viktimat.

Sipas informatave tona, mbledhja për kredi do të mbahet me 6 qershor, ndërsa kjo mbledhje do të ketë në rend të ditës 18 pika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…