Për shkak të varkës së thyer në Kaceme: KËRKESË PËR PAGESËN E DËMSHPËRBLIMIT

barka na Kacemi, varka ne KacemeRade Miniq nga Ulqini ka deklaruar që për shkak të varkës së thyer dhe fundosur në marinën e vogël Kacema do të kërkoj dëmshpërblim i cili vlerësohet në pesë mijë euro.

„Varka është e thyer, krejtësisht e shkatërruar, riparim nuk ka. Deti nuk ishte i madh, për këtë arsye ajo ishte në Keceme“, tha Miniq për „Dnevne Novine“.

Ai tha që derisa nuk është ndërtuar ky port asnjë varkë nuk është thyer, as gjatë motit shumë të keq. „Tani njeriu llogarit që e ka të sigurt dhe mbetet pa varkë“, shtoi Miniq.

Sipas pohimeve të peshkatarëve të Ulqinit, për tre vite në Kaceme janë thyer apo dëmtuar gjashtë varka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave.

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi,

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me