Për uzurpimin e tokës në Bunë: DO TË PAGUAJNË NGA 200 EURO PËR QËLLIME HUMANITARE

Të gjithë pronarët e paditur të shtëpizave në brigjet e Bunës kanë pranuar në Prokurorinë Themelore të paguajnë nga 200 euro për qëllime humanitare duke zbatuar institutin e gjykimit të shtyrë, shkruan “Vijesti”.

Kundër pesë ulqinakëve policia ka ngritur paditë penale për uzurpimin e paligjshëm të tokës.

Ato, siç shtohet, në brigjet e Bunës kanë ndërtuar shtëpiza pa lejen e organit kompetent shtetëror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…