Përfundimet nga mbledhja e koalicionit: KRIZË NUK KA, PËRKRAHJE E PLOTË PËR KRYETARIN E KOMUNËS

hadixha-gjoni“Koalicioni në nivel lokal funksionon dhe nuk ekziston asnjë problem brenda tij i cili nuk mund të tejkalohet dhe i cili mund të jetë frenë në funksionimin e tij të mëtejmë”, thuhet, përveç të tjerash, në përfundimet nga mbledhja e rregullt e koalicionit lokal e cila të shtunën mbrëma u mbajt në Ulqin.

Nënkryetarja e Komunës së Ulqinit dhe nënkryetarja e UDSH-së Hadixha Gjoni ka deklaruar për Portalin Ul-info se është qëndrim unik i koalicionit, të cilin e përbëjnë Partia Demokratike e Socialistëve, Forca e Re Demokratike, Koalicioni “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” dhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve, që gjatë funksionimit të tij të deritashëm janë të dukshëm rezultatet pozitive. “Janë tejkaluar disa probleme shumëvjeçare, është miratuar Plani hapësinor – urbanistik i komunës si bazë për zhvillimin e mëtejmë të Ulqinit dhe janë krijuar parakushtet për fillimin e projektit më të madh infrastrukturor, rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit në territorin e komunës së Ulqinit. Mirëpo, problemet e mëdha infrastrukturore dhe financiare akoma ekzistojnë”, tha ajo.

Në përfundimet nga takimi theksohet se funksionimi i këtij koalicion nënkupton participim të barabartë të të gjithë anëtareve të tij, si dhe kontributin dhe angazhimin e tyre të plotë për funksionimin e mirë dhe cilësor të organeve të vetëqeverisjes lokale dhe shërbimeve publike.

“Të gjithë partnerët e koalicionit japin përkrahje pa rezervë kryetarit të Komunës së Ulqinit, me respekt të ndërsjellët dhe gjetjen e mundësive reale për arritjen e qëllimeve tona të përbashkëta”, theksohet në përfundimet nga mbledhja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE
Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE

Qeveria e Malit të Zi do të mbajë një seancë të përbashkët me qeverinë shqiptare në fund të këtij muaji, mëson Portali Ul-info. Siç pritej, me atë rast në Podgoricë do të nënshkruhen më shumë se 10 marrëveshje

Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël dhe një tunelit që do ta lidhë atë me Limanin. “Kjo

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 6 dhe 7 shkurt, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: të hënën: në periudhën prej orës

Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT
Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT

Në fillim të Plazhit të Madh, në një sipërfaqe prej rreth 81 mijë metrash katrorë, do të ndërtohet një port peshkimi. Porti do të do të ketë dedikim të përzier, gjëgjësisht do të ketë 60  vende ankorime

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI
OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI

Organizata Turistike e Ulqinit, nen organizimin e Organizates nacionale Turistike te Malit të Zi, po merr pjese për herë të parë në panairin e turizmit Balt Tour 2023, i cili do të mbahet në Riga nga data