Përfundon pushimi veror: TË HËNËN FILLON VITI I RI SHKOLLOR

ShkollaTë hënën me 3 shtator fillon viti shkollor për të gjithë nxënësit në territorin e komunës së Ulqinit.
Në veçanti kjo ditë është solemne për nxënësit e klasës së parë të cilët nga administrata lokale fituan librat falas.
Me këtë rast nga Shkolla Fillore “Marshall Tito” u njoftua se do të bëhet pranimi solemn i nxënësve të klasës së parë në ora 09:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…