Përkundër paralajmërimit: GVOZDENOVIQ NUK SHKOI NË ARABI SAUDITE

branimir-gvozdenovic-izabran-politickog-direktora-dps-a-slika-471Edhe pse ishte e paralajmëruar që ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit në Qeverinë e Malit të Zi Branimir Gvozdenoviq do të jenë anëtarë i delegacionit që do të vizitoi Arabinë Saudite, e në të cilin gjendet dhe kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu, kjo nuk ndodhi.

Siç jozyrtarisht deklaruan për Portalin tonë nga kjo Ministri, në vizitë këtij shteti arab shkoi sekretari shtetëror i turizmit Predrag Jelushiq.

Pritet që ky delegacion nesër do të përfundoi vizitën shumëditore në Arabi Saudite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…