Peroviq: PRES HEQJEN E PORTËS NË ADË

Protesta ne AdeDrejtori ekzekutiv i Mogul-it Xhemal Peroviq tha që pret nga NHP “Riviera e Ulqinit”, mbasi që eksperti ligjor ka pohuar që bëhet fjalë për rrugë publike, ta heq portën me pagesë në Adë të Bunës.

“Shpresojmë që nuk do të kemi nevojë të mblidhemi prapë dhe të organizojmë performancë”, tha ai për “Dan” duke shtuar që në rast se porta megjithatë mbeten organet duhet të mundësojnë qasje të lirë dhe kalim në këtë pjesë të rrugës publike.

Sipas fjalëve të tija, thjesht është e pakuptueshme që gjyqit janë dashur tre vite që ta pohoj këtë fakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…