Peshkatarët: NUK ËSHTË SIÇ POHON MINISTRIA

Nga Ministria e bujqësisë në fillim të kësaj jave kanë lajmëruar që Inspekcioni për peshkim detar, në bashkëpunim me Policinë lundruese kufitare, ka kryer të dielën me 23 qershor aksion gjithëpërfshirës të kontrollit të aktiviteteve në det, në territorin e Komunës së Tivarit dhe Komunës së Ulqinit.

Në këtë aksion, siç pohohet, janë gjetur dhe sekuestruar shumë mjete dhe pajisje, dhe janë dhënë dy urdhra për kundërvajtje.

E gjitha këto do të ishin në rregull, shkruan Bar-info duke u thirrur në disa peshkatar anonim, sikur në aksion të ishte arrestuar një gjuetar pa leje, palombar, apo ndonjë gjuajtës i dinamitit. Dy urdhra për kundërvajtje, me çka krenohen në Ministri të bujqësisë janë kundër peshkatarve sportiv të cilët kanë bërë gjueti me më shumë se dy shkopinj peshkimi! Që komedia të jetë akoma më e madhe, ato kishin lejet e rregullta për peshkim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë