Peticioni: SOT NË KRAJË, NESËR NË KATËRKOLLË

Peticioni 1Organizatorët e nënshkrimit të peticionit “Stop diskriminimit” me të cilën shprehet pakënaqësia me gjendjen në arsim në gjuhën shqipe në Mal të Zi, kanë njoftuar për Portalin UL-info që ky dokument sot nënshkruhet në Ostros, në Krajë.

Sipas fjalëve të tyre, banorët e Anës së Malit nesër do të mund ta bëjnë këtë gjë në Katërkollë, ndërsa, nëse do të jetë moti i mirë, aksioni do të vazhdojë për fundjavë në Ranë.

Deri tani, përndryshe, këtë peticion e kanë nënshkruar diç më pak se një mijë persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci