PHU: MOGUL DHE GREEN HOME BASHKË ORGANIZOJNË TRYEZËN E RRUMBULLAKËT

Xhemal Peroviq, Dzemal Perovic, MOGULOrganizatat e njohura joqeveritare “Mogul” dhe “Green home” kanë vendosur që bashkë të organizojnë tryezën e rrumbullakët rreth Draftit të Planit hapësinor urbanistik (PHU) Ulqin deri në vitin 2020.

Pritet që në këtë takim, përveç folësve eminent, të marrin pjesë edhe tridhjetë persona nga profesioni, politika dhe sektori civil, si dhe përfaqësuesit e Ministrisë të zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit dhe komunës së Ulqinit.

Shqyrtimi publik mbi dokumentin më të rëndësishëm zhvillimor të kësaj komunë zgjat deri më 17 shtator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…